Culzz Kwizz

CULZZ KWIZZ‏

In verband met corona maatregelen staan er voorlopig nog geen kwizz-avonden gepland. We houden er rekening mee dat we pas in september 2021 weer van start kunnen gaan!

In Duiven wordt op een gezellige manier je kennis getest! Eens in de maand van september t/m mei is er in DE OGTENT een Kwizzavond waarin teams van maximaal 6 personen strijden om de eer! Onder het genot van een drankje en een hapje worden enkele tientallen vragen op de teams afgevuurd. Men krijgt enkele minuten de tijd om de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

De vragen gaan over politiek en actuele gebeurtenissen, aardrijkskunde en geschiedenis, biologie en natuurkunde, godsdienst en wetenschap, over sport, film, radio en televisie, klassieke muziek en popmuziek, taal: over alles!! Er zitten beeldvragen tussen en geluidsfragmenten en soms wordt er live gezongen. Het is een inspannende, spannende en gezellige avond voor jong en oud. Het ingelegde geld (€ 2,50 euro per persoon) wordt als prijzengeld uitgekeerd en aan het eind van het seizoen krijgt het beste team de wisselbeker. Zoek een team bij elkaar en kom! Presteer en geniet!

Het wordt weer een spannend seizoen, het team van Culzz Kwizz kijkt er naar uit! De avonden beginnen om 20.15 uur.