Cul’s Filmhuis Bij Bert

Voorlopig zijn alle voorstellingen in verband met de corona maatregelen opgeschort, wanneer er weer versoepelingen worden doorgevoerd, zullen we waarschijnlijk weer met de beperking van 20 personen per avond gaan opstarten.

Gezien de corona-maatregelen hebben wij ook wat aanpassingen moeten doorvoeren:
We gaan, zo lang als nodig, per week 20 filmhuiskaarten via onze website verkopen: www.deogtent.nl/kaartverkoop. Zo houden we goed overzicht hoeveel mensen we kunnen verwachten en hoeven we aan de deur geen mensen teleur te stellen. Gedurende deze tijd zal bij de kaartverkoop ook de getoonde film vermeld worden.
We hopen op uw begrip!

Iedere donderdagavond draaien we prachtige films met Cul’s Filmhuis. In een intieme setting vertonen we typische filmhuis films, zowel ‘gouwe ouwe’ als pas uitgebrachte films. Het Filmhuis wordt gerund door Stef Schaap die u elke week met veel plezier zal ontvangen. Met ingang van dit seizoen zijn er een aantal aanpassingen gedaan aan de zaal om u een nog betere bioscoop beleving te geven.

Voorafgaand aan elke film is er tevens uitleg over de film door “De Explicateur”. Een oud gebruik dat in Duiven weer in ere wordt hersteld. Hij vertelt over de film en de spelers en geeft enkele recensies weer.

U kunt zich via onze website (onderaan de homepage) aanmelden voor de nieuwsbrief met het programma van Cul’s Filmhuis. De entreeprijs voor het bezoeken van een film bedraagt € 4,- maar met de aanschaf van een strippenkaart kunt u meerdere films met korting bezoeken. Cul’s Filmhuis start elke week om 20.00 uur.
Eens per maand (soms een extra voorstelling) is er Kid’s Filmhuis. Aanvang 15.00 uur. Toegang gratis.

Mensen met een Gelre-pas hebben gratis toegang.

Heeft u vragen/opmerkingen, laat het ons weten via het contactformulier of mail naar: info@deogtent.nl

Vaak komt de vraag waarom het filmaanbod niet op de website vermeld wordt:
Wij zijn geen officieel filmhuis (draaien 1x in de week een film) en hebben daardoor geen recht van adverteren! Aan dat recht zijn veel kosten verbonden en dat is in ons geval niet rendabel.
Mocht u het nieuws van de explicateur graag ontvangen, dan kan dat door aanmelding voor onze nieuwsbrief, zoals hierboven beschreven.
Voorts vindt u informatie over onze explicateur in De Liemers Helemaal Goed Courant en natuurlijk in De Ogtent zelf.