Cul – Apple Torte Concerti

CUL – Apple Torte Concerti: 

Heeft u wel zin in een populair klassiek concert maar geen zin om naar het Vrijthof in Maastricht te reizen?

Dat komt dan goed uit. In Duiven gaan we weer van start met een serie populair klassieke concerten. We koppelen die aan de inmiddels ook al zeer populaire Horsterpark-appeltaarten.
In het seizoen 2019-2020 komen er 7 CUL-Apple Torte Concerti, de Duivense variant op koffieconcerten zoals ze die elders kennen.

  1. Zondag 22 september – Zigeunerorkest Prala Brandt – 14.00 uur – De Ogtent
  2. Zondag 27 oktober – SaxYon – 14.00 uur – De Ogtent
  3. Zondag 17 november – De zingende zeemeerminnen (voor kinderen en hun ouders) – 14.00 uur – De Ogtent
  4. Zondag 23 februari – Henry kelder – 14.00 uur – De Ogtent
  5. Zondag 22 maart – Las Musicas- 14.00 uur – De Ogtent
  6. Zondag 19 april – Aljosja Buijs – 14.00 uur – De Ogtent
  7. Zondag 17 mei – Thijs van Leer – 14.00 uur – De Ogtent
    (voor meer info zie de agenda op betreffende datum)

Deze concerten zullen gegeven worden op zondagmiddag vanaf 14:00 uur.
De concerten vinden plaats in De Ogtent.
U kunt voor deze serie concerten online (via www.deogtent.nl – kaartverkoop) een abonnement kopen voor € 60,-. of een losse kaart € 15,-

Voor dat bedrag krijgt u meer dan alleen de entree. Op vertoon van uw kaartje krijgt u in de pauze van het concert een kop koffie of thee en een punt van de befaamde Horsterpark-appeltaart.
Maar er is nog meer! Als abonnementhouder mag u bij elk concert een gast meebrengen. Die gast moet jonger dan 21 of ouder dan 70 jaar zijn. En ook uw gast, die dus gratis mee mag genieten van de muziek, krijgt in de pauze van het concert een kop koffie of thee en een punt van de al eerder genoemde Horsterpark-appeltaart.

Het zal ook mogelijk zijn online per concert losse kaarten te kopen. Die kosten dan € 15 ,- en geven naast de entree eveneens recht op een kop koffie of thee en een punt Horsterpark-appeltaart in de pauze. U kunt abonnement of losse kaart ook persoonlijk kopen bij De Ogtent/Café Bij de Buren – Remigiusplein 9 te Duiven.