Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vol Animo Voorstelling

30-03-2019, 20:00 - 22:00

“MONA, STOP MET STAKEN!”

Dit hilarische blijspel is speciaal op maat voor Toneelvereniging “Vol Animo” geschreven door Rob van Vliet. Hij heeft vorig jaar ook het blijspel geschreven voor de toneelvereniging, dat zeer succesvol was en goed ontvangen werd door het publiek.

Aanvang 20.00 uur – Entree aan de avondkassa – € 7,50
Kaarten à € 6,50 zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij het Theepaviljoen Horsterpark, café “Bij de Buren”, Sascha Diertotaal of via email info@volanimo.nl

Mona en haar man Kobus zijn de eigenaren van een camping.
Het campingseizoen begint, maar Kobus zit in een midlife crisis. Hij heeft een motor gekocht en is hele dagen met zijn vrienden op stap. Dat zint Mona niet en ze besluit om te gaan staken, zodat Kobus er helemaal alleen voor staat en dus de dingen zelf moet regelen op de camping.
De eerste campinggasten arriveren en al snel zit Kobus tot over zijn oren in de problemen. Er heerst een vlooienplaag, veroorzaakt door de katten van de buurvrouw, macrobiotische naturisten blijken een caravan gehuurd te hebben, de bemoeizuchtige moeder van Mona wil ook enkele weken op de camping doorbrengen, dit tegen de zin van het verzorgingshuis waar zij normaliter woont en als klap op de vuurpijl blijkt Kenneth, de zoon van Kobus en Mona, een wietplantage te runnen op de camping!
Gelukkig is daar Nadine, die smoorverliefd wordt op Kobus en hem wel zal helpen de zaak te runnen, maar wat zal Mona daarvan vinden??
Tot overmaat van ramp komt er ook nog een hooghartig en arrogant stel langs die op zoek zijn naar hun zoon, hij heeft op aandrang van zijn ouders zijn verloving moeten verbreken…
Kortom… Kobus heeft zijn handen meer dan vol en smeekt daarom uit de grond van zijn hart:

“MONA, STOP MET STAKEN!”

Gegevens

Datum:
30-03-2019
Tijd:
20:00 - 22:00