Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jazz Café

26 maart, 14:00 - 16:00

Jazzcafé Duiven met Trio GoGo Pigeon

Zondagmiddag 26 Maart 2023 organiseert De OGTENT in samenwerking met STICHTING DUUVES MIXED MUSIC een jazzcafé “ Bij De Brouwer”. Een uitbreiding van het gevarieerde- en brede muziekaanbod in Duiven. Het concert begint om 14.00 uur en de toegang is GRATIS.

Het Piano Jazz Trio GoGo Pigeon bestaat uit Elmer op piano, Pablo op drums en Wouter op contrabas. GoGo Pigeon (duif) is natuurlijk een doelbewuste verwijzing naar het epische jazz trio GoGo Penguin (pinguïn). Dat is doelbewust, omdat ook Pigeon de bebop jazz verbindt met heel moderne concepten. Miles Davis, Bill Evans, Esbjörn Svensson, Chopin ze passeren allemaal de revue!

Zorgeloosheid, in een versneld tempo

Waar moet je dan aan denken? Nou, muzikaal alles tussen Bill Evans en Esbjörn Svenson Trio. Actieve luistermuziek dus. Pigeon verwijst ook naar de plaats Duiven waar het trio repeteert. De jazz van Gogo Pigeon is zorgeloosheid, in een versneld tempo.

Wouter is inwoner van Duiven en is raadsgriffier van Duiven. Hij wil graag de inwoners laten genieten van deze unieke jazzbeleving.

Word je enthousiast? Kom dan naar de OGTENT, Remigiusplein, Duiven, Bij de Brouwer 1e verdieping.

Gegevens

Datum:
26 maart
Tijd:
14:00 - 16:00