Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Folkcafé De Liemers

13-10-2017, 20:30 - 23:00

Bluegrass en harpmuziek bij folkcafé de Liemers

Op vrijdag 13 oktober zullen er weer diverse artiesten op het podium staan.

Na een succesvol optreden in het folkcafé, kwam de vraag om Stringbean nog eens te vragen. Deze vijfmansformatie brengt naast nummers van James Taylor ook andere Amerikaanse folkmuziek en Bluegrass ten gehore. O.a. nummers van Norah Jones, John Hiatt, Venice en Doc Watson.

Plaisir d’amour bestaat uit musici uit twee generaties. Anouk Platenkamp, gedreven spil van de Keltische harpwereld in Nederland en Jos Koning, vitale nestor van de Nederlandse folk- en rockviolisten. Op hun CD “Nachtvlucht’ golft de muziek heen en weer tussen sprookjesachtig en experimenteel. De Ierse heidevelden, de mistige Schotse hooglanden, de rotsen van Bretagne en de eindeloze Zweedse bossen. Maar tijdens dit optreden kunt u ook een aantal eigenzinnige composities van Jos Koning verwachten.

Op donderdag 19 oktober zal de groep Madlot balfolk muziek spelen namens het folkcafé tijdens het grote Cadansa balfolkfestival dat van 19 t/m 22 oktober zal plaatsvinden in de Ogtent.

Folkcafé de Liemers is te vinden aan het Remigiusplein 9 te Duiven. De zaal gaat om 20:00 uur open. Dansuitleg om 20:30 uur. De toegang is gratis. Meer info is te vinden op www.folkcafe-de-liemers.webnode.nl

Gegevens

Datum:
13-10-2017
Tijd:
20:30 - 23:00