Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cul’s Cabaret: Roovers en Van Leeuwen/Victor Luis van Es

12-10-2018, 20:15 - 22:00

ROOVERS & VAN LEEUWEN
Leun vooral niet te snel achterover, want één ding weet je bij deze heren zeker: je kunt nergens van op aan. Meeuw Roovers en Robert van Leeuwen bouwen op om af te breken en niemand weet precies waar de ene sketch begint en waar de andere ophoudt. Zelfs zij niet.
Als cabaret duo dagen ze elkaar en hun publiek uit in een achtbaanrit vol absurditeit en keiharde schakels waarin verschillende werelden samen lijken te komen en alles opeens aan de hand kan zijn.
In 2015 studeerden Roovers & van Leeuwen af aan de Koningstheateracademie en wonnen in datzelfde jaar het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Daarnaast stonden zij in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival 2015

VICTOR LUIS VAN ES:
Vanaf 2018 speelt Victor met zijn voorstelling “Stille Strijd” door Nederland in de theaters.
Een openhartig verhaal over afkomst, ambities, angsten en dromen. Van klein naar groot analyseert Victor het leven, maar vooral ook zichzelf. Wat maakt hem wie hij is en hoe zal hij zich ontwikkelen? Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up comedy en opgevoed met Nederlands cabaret is Victor een boeiende verteller met harde humor.

In 2016 stond Victor Luis van Es in de finale van het Cameretten festival met zijn programma ‘Zichtbaar’. De Volkskrant zei hierover “In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond.” Deze lijn trekt hij door in dit programma en wil hij nog meer kwijt!

In 2015 won hij de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, datzelfde najaar werd hij door Javier Guzman gevraagd als voorprogramma voor de Sinterklaas Conference

Gegevens

Datum:
12-10-2018
Tijd:
20:15 - 22:00