Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cul’s Cabaret: Jim Speelmans

05-03-2021, 20:00 - 22:00

Vrijdag 5 maart – Aanvang 20.00 uur – UITVERKOCHT!

HUPPETHEE

Jim Speelmans is een begrip in het stand-up comedy circuit. Hij is al vijftien jaar lang niet weg te denken uit de club- en theaterscene. Apotheose, lest best, de uitsmijter van de avond. Daar is die speciale mix van kunde, talent, ervaring en pure klasse voor nodig.

U heeft waarschijnlijk al vaak om Jim gelachen zonder dat u het wist. Hij is namelijk al jarenlang de tekstschrijver voor grote namen in de Nederlandse cabaretwereld. Ondertussen treedt Jim ook op met zijn eigen shows. “Wat goed is komt snel.” Leuke spreuk voor een tegeltje in uw slaapkamer, maar zeker voor theater gaat dit niet altijd op. Gelouterd betreedt hij nu weer de bühne.

Tegenwoordig is het gemeengoed om op toneel te staan met slechts een microfoon, een rode draad en een boodschap. Jim Speelmans toont aan dat er meer mogelijk is. Durf is een van zijn belangrijke karaktereigenschappen. Teksten mogen ‘schuren’. Speels grenzen overschrijden, de mens een (lach)spiegel voorhouden, het publiek weten te raken, te boeien, wat het onderwerp ook is. Eerlijk, scherp van geest, teder en humoristisch tegelijk, dat is Jim Speelmans.

‘Huppethee’ is een dynamische solovoorstelling met een hoge grapdichtheid. Een komische, kleurrijke voorstelling van een getalenteerd theaterdier.

Alle abonnementen zijn uitverkocht, derhalve dit seizoen geen losse kaartverkoop!

Gegevens

Datum:
05-03-2021
Tijd:
20:00 - 22:00