Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Apple Torte Concerti

27 maart, 14:00 - 16:00

Nicole Jaarsveld en Angelique Heemsbergen

Aanvang 14.00 uur

Zaal Bij Willem

Corona vaccinatie- of testbewijs vereist!

Nicole en Angelique zijn ruim 10 jaar een duo en hebben samenspel hoog in het vaandel staan. In hun repertoire staat een gelijkwaardige rol voor piano en klarinet centraal.Daarom wisselen ze hoogtepunten uit het repertoire voor klarinet en piano, zoals het lyrische Andante un poco Adagoi uit de eerste sonate van Johannes Brahms en de lyrische Bagatelles van Gerald Finzi af met bewerkingen van bekende klassieke werken. Ook spelen zij muziek uit de West Side Story van Leonard Bernstein.

Het concert wordt afgesloten met bijzondere bewerking van de Rhapsody in Bleu van George Gershwin.

Klarinettiste Nicole van Jaarsveld (1983) won al diverse concoursen. Zij speelt in verschillende kamermuziekensembles, waarmee zij concerten gaf met o.a. Het Concertgebouworkest. Zij studeerde aan het Conservatorium in Utrecht en aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Pianiste Angelique Heemsbergen (1982) speelt eveneens in diverse ensembles. Zij treedt regelmatig in diverse radioprogramma’s en is verbonden aan meerdere operaproducties. Zij behaalde haar Masterdiploma in Utrecht bij Paolo Giacometti.

 

Heeft u wel zin in een populair klassiek concert maar geen zin om naar het Vrijthof in Maastricht te reizen?

Dat komt dan goed uit. In Duiven gaan we weer van start met een serie populair klassieke concerten. We koppelen die aan de inmiddels ook al zeer populaire Horsterpark-appeltaarten.
In het seizoen 2020-2021 komen er 7 CUL-Apple Torte Concerti, de Duivense variant op koffieconcerten zoals ze die elders kennen.

Abonnement € 60,- /  7 voorstellingen of Losse kaart€ 15,- verkrijgbaar online via onze website – kaartverkoop

Gegevens

Datum:
27 maart
Tijd:
14:00 - 16:00