Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Appeltaart-Concert

28-10-2018, 14:00 - 16:00

Zondag 28 oktober 14:00 uur De Ogtent /Losse kaartverkoop € 15, of Abonnement € 60,- zie kaartverkoop)
ContraBasta

Contrabas is niet slechts een instrument, het is een begrip, een ideologie! Je kiest er niet voor om contrabas te leren spelen, het overkomt je! Op een dag raak je er verliefd op en daar zit je de rest van je leven mee!
We zijn de basgroep van Het Gelders Orkest, vijf bassisten in hart en nieren en we vinden de contrabas het begin en het einde van de muziek! Er gaat niets boven een contrabas, behalve meer bassen bij elkaar natuurlijk! Daarom zijn wij met ContraBasta kamermuziek in allerlei combinaties van contrabassen gaan spelen: duet, trio, kwartet en kwintet, als het maar mooie muziek is. En we maken geen onderscheid in genres en stijlen, wat ons betreft gaan we van klassiek tot jazz en van barok tot rock! We spelen zowel originele composities als arrangementen van onszelf en van anderen, en we hebben vooral ontzettend veel lol met elkaar. Zoals een klein kind het heerlijk vindt om met zijn vrienden te spelen!

U kunt voor deze serie concerten een abonnement kopen voor € 60,-.
Voor dat bedrag krijgt u meer dan alleen de entree. Op vertoon van uw kaartje krijgt u in de pauze van het concert een kop koffie of thee en een punt van de befaamde Horsterpark appeltaart.
Maar er is nog meer. Als abonnementhouder mag u bij elk concert een gast meebrengen. Die gast moet jonger dan 21 of ouder dan 70 jaar zijn. En ook uw gast, die dus gratis mee mag genieten van de muziek, krijgt in de pauze van het concert een kop koffie of thee en een punt van de al eerder genoemde Horsterpark appeltaart.

Gegevens

Datum:
28-10-2018
Tijd:
14:00 - 16:00